Woonkamerkast op maat | Stijl
Woonkamerkast naar wens laten maken? STIJL maakt jouw wensen realiteit.

Woonkamerkast op maat

Ontdek hoe je jouw woonkamer kunt verrijken met een op maat gemaakte kast van STIJL. Of je nu op zoek bent naar een hoge kast voor extra opslag of een lage kast die perfect past in jouw woonruimte, wij bieden veelzijdige oplossingen. STIJL is een Nederlands merk wat helpt om met een maatwerk meubel, kast of industriële deur de basis te leggen voor optimaal woongenot. Ontwerp bij onze dealer volledig naar wens en behoefte je eigen kast, meubel of industriële deur op maat.

Eigen ontwerp
Design en functionaliteit gecombineerd
10-15 werkdagen levertijd

Woonkamerkast op maat

Laat je inspireren

STIJL is ontworpen om ruimtes prachtig en functioneel in te richten. Laat je inspireren door onze brede selectie: van een dichte kast voor een strakke look tot een open kast die jouw mooiste decoraties toont. Onze design kasten voor de woonkamer, of het nu Scandinavisch design of een moderne stijl is, zijn zowel functioneel als esthetisch.
Laat je inspireren door ons inspiratieboek.

Waarom kiezen voor STIJL?

Kies voor STIJL en transformeer jouw woonkamer met een kast die niet alleen praktisch is, maar ook naadloos aansluit bij jouw interieur. Of je nu een grote inloopkast nodig hebt voor extra opbergruimte, een slaapkamerkast of een decoratiekast om jouw persoonlijke stijl te benadrukken, wij maken het mogelijk.

Met STIJL koop je niet zomaar een kast, meubel of industriële deur op maat maar een bijzonder en tijdloos exemplaar.  Geheel zelf ontworpen!

 STIJL dutch furniture taatsdeur STIJL dutch furniture hangmeubels kashmir en eiken antraciet

Maak in samenwerking met een expert van je woning een thuis

In samenwerking met een expert van STIJL kun je jouw ideale woonkamerkast ontwerpen. Jouw wensen staan voorop: van een eenvoudige kast in de woonkamer tot een luxe, op maat gemaakte oplossing die jouw levensstijl en smaak weerspiegelt.

Zoek een dealer bij je in de buurt en ontwerp een bijzonder en uniek exemplaar.

Kies productgroep: