STIJL dutch furniture Klassiek slaapkamer
Slaapkamer kast op maat kopen? STIJL maakt jouw droom slaapkamerkast!

Slaapkamerkast op maat

STIJL is een Nederlands merk wat helpt om met een kast op maat, maatwerk meubel of industriële deur de basis te leggen voor optimaal woongenot. Dit kan volledig naar eigen behoefte.
Ontdek hoe jij jouw slaapkamer kunt transformeren met een op maat gemaakte slaapkamerkast van STIJL. Of je nu een lage kast voor je slaapkamer zoekt of een grote, hoge kast, wij bieden oplossingen die naadloos in jouw ruimte passen.

Eigen ontwerp
Design en functionaliteit gecombineerd
10-15 werkdagen levertijd

Slaapkamerkast naar wens

Onze slaapkamerkasten, jouw wensen!

Laat je inspireren door onze diverse mogelijkheden: een kast als scheidingswand in je slaapkamer, een stijlvolle kast met schuifdeuren, een garderobekast of een roomdivider kast die zowel praktisch als esthetisch is. Onze slaapkamerkasten zijn niet alleen functioneel, maar ook een toevoeging aan jouw interieur. STIJL is ontworpen om ruimtes prachtig en functioneel in te richten.
Laat je inspireren door ons inspiratieboek.

Stijl - Deuren beslag op maat

Waarom kiezen voor STIJL?

Kies voor STIJL en ervaar hoe een op maat gemaakte kast jouw slaapkamer compleet maakt. Of je nu een open kast wilt voor een luchtige uitstraling of een ingebouwde kast voor maximale opbergruimte, wij ontwerpen het samen met jou. Liever een ensuite inloopkast? STIJL biedt eindeloze mogelijkheden.

Met STIJL koop je niet zomaar een kast, meubel of industriële deur op maat maar een bijzonder en tijdloos exemplaar.  Geheel zelf ontworpen!

 STIJL dutch furniture taatsdeur STIJL dutch furniture hangmeubels kashmir en eiken antraciet

Maak in samenwerking met een expert van je woning een thuis

Samen met een expert van STIJL kun je jouw ideale slaapkamerkast ontwerpen. Jouw wensen staan centraal: van een eenvoudige kast in de slaapkamer tot een luxe, op maat gemaakte oplossing die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Zoek een dealer bij je in de buurt en ontwerp een bijzonder en uniek exemplaar.

Kies productgroep: