TV kast op maat
TV kast op maat kopen? STIJL heeft eindeloze mogelijkheden

TV kast op maat

Bij STIJL, jouw Nederlandse expert in maatwerk, ontwerpen we TV kasten op maat die perfect passen in jouw woonruimte. Eiken TV kast op maat, een zwevende TV kast, of een landelijke TV kast, wij hebben de oplossing voor jou. Onze op maat gemaakte TV kasten zijn veelzijdig en passen moeiteloos in elke kamer, of het nu een kleine woonkamer of een ruime woonkamer betreft.

Eigen ontwerp
Design en functionaliteit gecombineerd
10-15 werkdagen levertijd

Inloopkast op maat - op kleur

Laat je inspireren

Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden voor op maat gemaakte TV meubels bij STIJL. Van luxe TV meubels met elegante deuren tot praktische kabeldoorvoer systemen, wij bieden maatwerk dat jouw visie tot leven brengt. Blader door ons inspiratieboek en ontdek een wereld van mogelijkheden.

Maatwerk meubilair

Waarom kiezen voor STIJL?

Bij STIJL draait alles om jouw persoonlijke stijl en ruimtelijke behoeften. Elk detail van jouw TV kast op maat wordt afgestemd op wat jij belangrijk vindt. Of je nu grenen, hout, of een ander materiaal verkiest, wij maken het voor je mogelijk. Met STIJL koop je geen standaard TV kast, maar een tijdloos exemplaar dat helemaal aan jouw wensen voldoet.

Jouw stijl, jouw kast!

Met STIJL koop je niet zomaar een kast, meubel of industriële deur op maat maar een bijzonder en tijdloos exemplaar.  Geheel zelf ontworpen!

 STIJL dutch furniture taatsdeur STIJL dutch furniture hangmeubels kashmir en eiken antraciet

Maak in samenwerking met een expert van je woning een thuis

Samenwerken met een expert van STIJL betekent dat elk aspect van jouw TV kast wordt overwogen. Jouw inrichting weerspiegelt niet alleen functionaliteit, maar ook jouw unieke smaak en persoonlijkheid, waardoor jouw huis verandert in een echt thuis. Ontdek de veelzijdigheid van maatwerk met STIJL en creëer de perfecte TV kast voor jouw woonruimte.

Zoek een dealer bij je in de buurt en ontwerp een bijzonder en uniek exemplaar.

Kies productgroep: