Stijl - Deuren op maat

Industriële opdekdeuren voor bestaande kozijnen

Interesse in een nieuwe industriële opdekdeur? STIJL biedt opdekdeuren die gemakkelijk en snel te plaatsen zijn, zonder dat je hoeft te breken of te verbouwen. De opdekdeur wordt eenvoudig in het  opdekkozijn gehangen, waardoor het proces soepel verloopt. Dit maakt het ideaal voor mensen die hun woning snel willen voorzien van een nieuwe stijl en meer natuurlijk licht.

Waarom industriële opdekdeuren?

Hier zijn enkele voordelen van de industriële opdekdeuren van STIJL:
1. Ruimtelijk gevoel: De opdekdeuren dragen bij aan een ruimtelijk gevoel in jouw interieur, waardoor de kamers groter lijken.
2. Natuurlijk licht: Dankzij het transparante glas laten de opdekdeuren natuurlijk licht binnenkomen, wat de leefruimtes verlicht en een frisse sfeer creëert.
3. Onderhoudsvriendelijk en duurzaam: De deuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn onderhoudsvriendelijk, wat betekent dat ze lang meegaan.

Stijl - Deuren op maat

Mogelijkheden opdekdeuren

De opdekdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende standaardmaten, zoals 83 x 201,5 cm, 88 x 211,5 cm en 93 x 231,5 cm. Ze zijn beschikbaar met zwarte profielen en transparant glas.
Je kunt kiezen uit twee uitvoeringen met 3 of 4 glasvlakken, zowel links- als rechtsdraaiend. Bovendien worden de deuren geleverd met een luxe handgreep en speciale paumellen, zodat ze in bijna elk merk metalen kozijn passen.

Als aanvulling op de opdekdeur biedt STIJL ook industriële taatsdeuren en scheidingswanden op maat, waarmee je dé ideale lichtinval in je woning kunt realiseren.

Met deze opdekdeuren van STIJL kun je op een gemakkelijke en snelle manier een nieuwe stijl en meer licht aan je woning toevoegen, zonder ingrijpende verbouwingen

Stijl - Deuren beslag op maat