STIJL dutch furniture moderne kast op maat

Moderne kasten

Moderne kasten kenmerken zich door de strakke afwerking, functionele eigenschappen en een rustige en pure uitstraling. Geen luchtige of zwierige tierelantijntjes, maar solide en stevige kleuren en materialen zoals metal en cognac leer. Met het veelzijdige assortiment aan moderne kasten op maat van STIJL houd je je inrichting altijd in balans.

Moderne kasten op maat samenstellen in onze configurator

Bij ons heb je de mogelijkheid om jouw moderne kast op maat naar wens samen te stellen. Zeg standaard maar gedag, want alle producten die onze eigen fabriek verlaten zijn uniek in zijn soort. In ons assortiment vind je een kast voor elke ruimte in huis; kledingkasten, wandkasten, halkasten, boekenkasten en zelfs Tv-meubels ontwerp je allemaal met behulp van onze online tool. De basis van een modern interieur is strak. Egale wanden, deuren en plafonds worden gecombineerd met accessoires in opvallende kleuren. Kies voor basiskleuren als wit, bruin, zwart en grijs om een mooi contrast met de accessoires te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een moderne kast van hout of ga voor een lichtere optie en kies je voor een eikenhouten kast met moderne look.

Vraag gratis stalen aan
Maatwerk kast modern

Moderne kasten woonkamer

Specifiek op zoek naar een moderne kast voor in je woonkamer? Liefhebbers van deze moderne stijl halen hun hart op met de moderne, soms zwevende meubels met de kenmerkende strakke lijnen van STIJL. Combineer je kast met strakke meubels met ronde accessoires op een donkere houten of PVC vloer en creëer een optimale beleving. De sfeer in deze interieurstijl komt echt naar voren door zwaar licht, zoals bewolkte dag of winters licht. Het zorgt dan ook voor een knus gevoel. Maar ook in je slaapkamer, hal of thuiskantoor ontwerp jij een moderne kast op maat. Maak eindeloze combinaties totdat je vindt wat bij jou past. Elke STIJL is mogelijk!

 

Luxe en eenvoud, tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt

Jouw kast kan een echte blikvanger zijn in de ruimte, maar toch voldoende opbergruimte bieden. Ze zijn functioneel en praktisch en drukken een stempel op je interieur. Jij bepaalt zelf hoe groot deze stempel is: de keuzes uit designs, formaten, kleuren en afwerkingen zijn legio. Onze moderne kasten op maat doen het bijzonder goed in de woonstijl; minimalistisch licht. Focus op luxe en eenvoud, dat is waar het om draait. Dankzij de hoogwaardige materialen met matte of hoogglans afwerking en opvallende designs geef je een ruimte in één klap een eigentijdse twist.

Benieuwd naar de look en feel van onze materialen? Of bekijken hoe de kleuren en materialen passen in jouw interieur? Vraag gratis stalen aan via onze website!

Moderne kast op maat

Mooie moderne kasten met geometrische vormen en strakke lijnen

Een van de belangrijkste kenmerken van een moderne kast zijn de geometrische vormen en strakke lijnen. Een strak en minimalistisch design. De handgrepen vallen niet op of zijn zelfs helemaal niet aanwezig. Saai? Zeker niet. Het principe less is more gaat hand in hand met deze woonstijl. Om de beschikbare ruimte in huis zo optimaal mogelijk te benutten zie je vaak dat de deuren helemaal tot aan het plafond reiken. Een strak uiterlijk wat zorgt voor extra opbergruimte. Voor een optisch ruimtelijker effect kies je voor een zwevende moderne kast.

Voor elke wens een oplossing

Op onze website bieden we je inspiratie voor mooie moderne kasten. Laat je gerust inspireren door onze designs en ga vervolgens zelf aan de slag in de configurator. De uiteindelijke bestelling plaats je bij een van onze partners. Dit zijn interieurwinkels bij jou in de buurt. Bezoek een van de verkooppunten. Samen bekijk je nogmaals de 3D tekening en plaats je de bestelling. Download ons inspiratieboek voor nog meer unieke ideeën en woonstijlen.

Zoek een dealer bij je in de buurt en ontwerp samen een bijzonder en uniek exemplaar.

Kies productgroep:

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze moderne kasten? We hebben een aantal van onze veelgestelde vragen en antwoorden hieronder op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of stap binnen bij een verkooppunt bij jou in de buurt en laat je adviseren door een van de medewerkers.

Waar kan ik een moderne kast kopen? 

Je koopt een moderne kast op maat van STIJL via een interieurwinkel bij jou in de buurt. Dit doe je nadat je je ontwerp definitief hebt gemaakt in de configurator. Vervolgens vraag je een offerte aan. Wij werken een offerte op maat uit welke je spoedig in je mailbox kunt verwachten. Akkoord? Ga langs bij een verkooppunt bij jou in de buurt en samen met een medewerker doorloop je nogmaals je ontwerp. Dit is ook het moment om nog extra accessoires of details toe te voegen. Nadat je bestelling is geplaatst houdt de winkel waar je bestelt je op de hoogte van de status van je bestelling. 

Hoe stel ik een moderne kast op maat samen? 

Je stelt een moderne kast op maat samen met behulp van onze online configurator. Een tool waarin al onze kennis en ervaring op het gebied van maatwerk meubilair is gebundeld. Aan alles is gedacht. Het enige wat jij hoeft te doen is de stappen te doorlopen en zo stapsgewijs werken naar de moderne kast van je dromen. Je hebt volop keuze uit materialen, afmetingen, designs, accessoires en afwerkingen. Experimenteer en speel met de verschillende opstellingen en indelingen, totdat je jouw STIJL hebt gevonden.

In welke ruimtes past een moderne kast?

Omdat moderne kasten in allerlei varianten, indelingen en opstellingen gemaakt kunnen worden, passen ze in elke ruimte met een moderne interieurstijl. Een moderne wandkast plaats je in de hal of woonkamer. Een boekenkast komt goed tot zijn recht in de woonkamer, terwijl een moderne kledingkast weer past in de slaapkamer. Onze maatwerk service biedt voor elke wens en oplossing. Alle kasten worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. En jij bent volledig in control bij het maken van het ontwerp.